Digitale leerlijn Topografie webbased [scholenversie]

Webbased op ons topoweb de topografie oefenen op computers en laptops, zowel Windows als Apple. Elke school krijgt zijn eigen subdomein op het Agteres topoweb bij aanschaf van het product. De kaarten kunnen ook op tablets worden bekeken, maar de sleepoefeningen (vanwege het 'vegen met je vinger over het touchscreen') kunnen niet worden gedaan op tablets, wel de invuloefeningen.

 

Deze webbased versie bevat 36 kaarten (van Nederland, Europa en de Wereld) die allemaal in 3 niveaus worden aangeboden, zowel om thuis, onderweg of op school digitaal te oefenen. Ook geschikt om via het digibord te bekijken.

 

Als school kunt u een abonnement nemen en krijgt u een inlogcode voor de kinderen om ook thuis de topo te oefenen. Met LVS-registratie van oefeningen (huiswerk!) en toetsen. De atlassen passen perfect bij de leerlijn: je kunt bijvoorbeeld een blinde kaart printen en de kinderen dan in de atlas de namen erbij laten zoeken! (Atlas heeft wel meer plaatsen.)

!

Gebruikerslicentie Leerlijn Topografie 1 jaar

Per gebruiker betaalt u slechts 2,30 per jaar (+ € 2,95 registratie-en administratiekosten per order > onder de noemer 'verzendkosten').

Vul hiernaast het exacte totaal aantal leerlingen in (uit alle groepen van uw school) die gebruik gaan maken van het topoweb en klik daarna op het winkelwagentje.

We rekenen op uw eerlijkheid in de opgave van het aantal gebruikers.

Basisatlas van Nederland

Bevat de overzichtskaart van Nederland en alle 12 provinciekaarten. Met handige index voor de kinderen. Geniet.

Basisatlas van Europa

Bevat de overzichtskaart van Europa en 12 landkaarten. Met handige index voor de kinderen. Geniet. 

Basisatlas van de Wereld

Bevat de overzichtskaart van de Aarde en de wereldregiokaarten. Met handige index voor de kinderen. Geniet.

Online inzage-exemplaar Basisatlassen. Klik op de afbeelding!

Basisatlassen: alle drie atlassen met per atlas 3 kaarten en alle indexen, legenda's, e.d. Klik op de afbeelding om deze te downloaden (PDF; ± 9 MB).